Historia
Här började det år 1993.

Historia

1993
- Bolaget grundades av makarna Christa och Mats Aurusell under företagsnamnet Christa Aurusell Konsult Aktiebolag, sedermera känt som Caurusell AB, och erbjöd konsulttjänster relaterat till marknadsföring och reklam.

2013
- Grundarna påbörjade planerna att avyttra bolaget för att efter ett långt och framgångsrikt arbetsliv flytta till Frankrike.

2014
- Bolaget övertogs av makarna Marina och Stefan Klaman och namnändrades till LogCare AB med bifirman Maridant för konsulttjänsterna inom management och ekonomi.
- En logistikverksamhet förvärvades i september och dotterbolaget LogCare Logistics AB skapades för driften.
- Dotterbolaget Hellmut Ruck Sverige introducerades för marknadsföring och försäljning av produktsortimentet från Hellmut Ruck GmbH.


Logistics

Logistics

Bra logistik är otvetydigt viktig i en framgångsrik verksamhet. Kompetens är viktigt - men utan kundfokus och viljan att överträffa förväntningarna, kan resultatet ge motsatt effekt. Kundfokus, kompetens och viljan att överträffa - det är vi.

Jag vill veta mer!

Hellmut Ruck Sverige

Hellmut Ruck Sverige

Hellmut Ruck GmbH, grundat 1927 och med huvudkontor i Tyskland, är ett internationellt familjeägt bolag inom fotvård och kosmetik. De är ledande inom professionell medicinsk fotvård, och vi tillhandahåller Rucks produktsortiment inom fotvård och kosmetik.

Jag vill veta mer!

Maridant

Maridant

Direkt eller indirekt stöd, antingen via interimpositioner eller specificierade verksamhetsförbättringar, vi genomför och hjälper Er med det Ni har behov av. Oavsett om smala eller breda önskemål, snabba realiseringar eller taktiska implementeringar, vi finns där för Er skull.

Jag vill veta mer!