Affärsidé

Affärsidé

LogCare - din personliga specialist - ska erbjuda tjänster till små- och mellanstora företag med uttalade tillväxtmål och önskemål på både en kvalitativ och hög servicenivå med kraftigt kundfokus. Tjänsterna ska präglas och uppfattas som personliga och specialiserade, där kunden alltid finns i fokus. LogCare vill växa och utvecklas med sina kunder, för att därigenom skapa mervärde och ytterligare möjligheter för tillväxt.


Logistics

Logistics

Bra logistik är otvetydigt viktig i en framgångsrik verksamhet. Kompetens är viktigt - men utan kundfokus och viljan att överträffa förväntningarna, kan resultatet ge motsatt effekt. Kundfokus, kompetens och viljan att överträffa - det är vi.

Jag vill veta mer!

Hellmut Ruck Sverige

Hellmut Ruck Sverige

Hellmut Ruck GmbH, grundat 1927 och med huvudkontor i Tyskland, är ett internationellt familjeägt bolag inom fotvård och kosmetik. De är ledande inom professionell medicinsk fotvård, och vi tillhandahåller Rucks produktsortiment inom fotvård och kosmetik.

Jag vill veta mer!

Maridant

Maridant

Direkt eller indirekt stöd, antingen via interimpositioner eller specificierade verksamhetsförbättringar, vi genomför och hjälper Er med det Ni har behov av. Oavsett om smala eller breda önskemål, snabba realiseringar eller taktiska implementeringar, vi finns där för Er skull.

Jag vill veta mer!