Maridant

Maridant

Vi erbjuder tjänster inom interim management och konsultation, med fokus inom supply chain och logistik.

Oavsett om ni önskar förändringsarbete, management consulting, kraftfulla turnarounds eller enklare interim-lösningar, så har vi kompetensen. Allt vad vi gör är med kunden i sikte.

Hur man skapar mervärde och därigenom ge Er möjligheten att utvecklas i rätt riktning - det är nyckeln. Att sätta kunden i fokus är självklart för alla - men för oss är det inga tomma ord - kunden är vårt allt och stavas framgång.

Mervärde. Tillväxt. Utveckling. Allt för kunden. För att vi bryr oss.Logistics

Logistics

Bra logistik är otvetydigt viktig i en framgångsrik verksamhet. Kompetens är viktigt - men utan kundfokus och viljan att överträffa förväntningarna, kan resultatet ge motsatt effekt. Kundfokus, kompetens och viljan att överträffa - det är vi.

Jag vill veta mer!

Hellmut Ruck Sverige

Hellmut Ruck Sverige

Hellmut Ruck GmbH, grundat 1927 och med huvudkontor i Tyskland, är ett internationellt familjeägt bolag inom fotvård och kosmetik. De är ledande inom professionell medicinsk fotvård, och vi tillhandahåller Rucks produktsortiment inom fotvård och kosmetik.

Jag vill veta mer!

Maridant

Maridant

Direkt eller indirekt stöd, antingen via interimpositioner eller specificierade verksamhetsförbättringar, vi genomför och hjälper Er med det Ni har behov av. Oavsett om smala eller breda önskemål, snabba realiseringar eller taktiska implementeringar, vi finns där för Er skull.

Jag vill veta mer!