Logistics

Logistics

Oavsett om du har en webbshop, en grossistverksamhet eller liknande och har behov av ett lager med tillhörande logistiktjänster så är vi rätt företag för dig.

Tjänsteutbudet innefattar bl a lagerhållning i pall- eller hyllställage, orderhantering, emballering, distribution och specialtjänster (t ex kitting, kvalitetskontroller, etc). Vi är också registrerade som en godkänd livsmedelsanläggning i enlighet med Livsmedelsverkets riktlinjer.

Vi använder oss av ett etablerat lagerhanteringssystem och har omfattande erfarenhet inom lean och 6 Sigma. Kontinuerligt förbättringsarbete och med insikten om att inget är optimalt och kan alltid bli bättre, är ett förhållningssätt som tillsammans med transparens präglar företaget och verksamheten.

Fokus för oss är alltid kunden, vilket innebär att ledtider och kvalitetsuppfyllande är av yttersta vikt för oss. Stringenta KPI's eller vaga önskemål - vår målsättning är att alltid att uppnå och överträffa Era förväntningar. Är ni nöjda, är vi nöjda.

Logistics


Logistics

Logistics

Bra logistik är otvetydigt viktig i en framgångsrik verksamhet. Kompetens är viktigt - men utan kundfokus och viljan att överträffa förväntningarna, kan resultatet ge motsatt effekt. Kundfokus, kompetens och viljan att överträffa - det är vi.

Jag vill veta mer!

Hellmut Ruck Sverige

Hellmut Ruck Sverige

Hellmut Ruck GmbH, grundat 1927 och med huvudkontor i Tyskland, är ett internationellt familjeägt bolag inom fotvård och kosmetik. De är ledande inom professionell medicinsk fotvård, och vi tillhandahåller Rucks produktsortiment inom fotvård och kosmetik.

Jag vill veta mer!

Maridant

Maridant

Direkt eller indirekt stöd, antingen via interimpositioner eller specificierade verksamhetsförbättringar, vi genomför och hjälper Er med det Ni har behov av. Oavsett om smala eller breda önskemål, snabba realiseringar eller taktiska implementeringar, vi finns där för Er skull.

Jag vill veta mer!