Täby Företagarträff

13 oktober 2014

Möt oss på Täby Företagarträff den 23 oktober vid Täby Galopp! Vi är på plats under hela mässan och behöver ni hjälp eller stöd med att utveckla och förbättra Er logistikverksamhet - kom och prata med oss!

Dags för den årliga mässan för företagare i Täby

I år är det 30 årsjubileum!!!

Täby Företagarträff är "Årets näringslivsdag" i Täby. Syftet är att de som arbetar inom näringslivet skall träffa varandra och kommunens företrädare för att göra fler affärer samt skapa nya möjligheter.

Täby Företagarträff anordnades första gången 1985. Årets evenemang är således det 30:e i raden. Kom och ställ ut eller som besökare. Ta med dig dina affärskontakter och medarbetare. Alla är välkomna till Täby Galopp torsdagen den 23 oktober!

Källa: Täby FöretagarträffLogistics

Logistics

Bra logistik är otvetydigt viktig i en framgångsrik verksamhet. Kompetens är viktigt - men utan kundfokus och viljan att överträffa förväntningarna, kan resultatet ge motsatt effekt. Kundfokus, kompetens och viljan att överträffa - det är vi.

Jag vill veta mer!

Hellmut Ruck Sverige

Hellmut Ruck Sverige

Hellmut Ruck GmbH, grundat 1927 och med huvudkontor i Tyskland, är ett internationellt familjeägt bolag inom fotvård och kosmetik. De är ledande inom professionell medicinsk fotvård, och vi tillhandahåller Rucks produktsortiment inom fotvård och kosmetik.

Jag vill veta mer!

Maridant

Maridant

Direkt eller indirekt stöd, antingen via interimpositioner eller specificierade verksamhetsförbättringar, vi genomför och hjälper Er med det Ni har behov av. Oavsett om smala eller breda önskemål, snabba realiseringar eller taktiska implementeringar, vi finns där för Er skull.

Jag vill veta mer!